esmaspäev, 23. mai 2016

Miks ma kasutan fluoriidivaba hambapastat.



Kilpnäärme ravi kohta lugesin mingi aeg tagasi netist, et kilpnäärmehaiged peaksid hoiduma fluoriidist. Täpsemalt selle kohta leiab siit.
Hakkasin täpsemalt uurima ja leidsin väga huvitava info. Üks katkend sealt: Fluoriidi negatiivsest mõjust räägib ka ajalugu – natsid Teise maailmasõja ajal olid esimesed, kes lisasid fluoriidi joogiveele vangilaagrites, et poliitvangid püsiksid kuulekad, järeleandlikud ning neil puuduks vaimsus. 

 Kogu artikli leiab siit . No aitäh, eksole! Miks ma peaksin ennast vabatahtlikult ise mürgitama? Ja nii ma oma hambapasta fluoriidivaba vastu välja vahetasingi :) 

Neobio fluoriidivaba hambapasta nõiapuuga, 75 ml. Foto: netist. 
Neobio fluoriidivaba hambapasta nõiapuuga Looduspere ökopoest, hind 2.69. Nõiapuu ja rosmariiniga hambapasta hooldab ning puhastab hambaid ja igemeid.
Vähendab hambakivi, kaariese ja hambakatu teket. Piparmündiõli annab loomulikult värske hingeõhu.
Ei sisalda fluoriidi. Proovisin ära. Hambapasta nagu hambapasta ikka. Ainult, et fluoriidivaba.

Eukalüpti hambapasta Ökosahvrist.

Eukalüpti hambapasta 75 ml Urtekram, Ökosahvrist, hind 3.50 € Kriidi ja teiste aktiivsete looduslike koostisosadega hambapasta sisaldab aloe verat, mis kaitseb tundlikku suu limaskesta ärrituste eest; mürri eeterlikku õli, mis on tuntud oma desinfitseeriva toime poolest. Ta omab antibakteriaalset toimet kaariese vastu (tekitab hammaste lagunemist). Hambapasta on fluoriidivaba, põhiliseks koostisosaks on kriit, vesi ning taimne glütseriin. See tundub põnev. Pole veel ise proovida jõudnud.
Mineraalsooladega hambapasta Eedeni Kogu pere tervisepoest. Foto: netist.
Selle ostsin Eedeni Keskuse Kogu pere tervisepoest. Seal oli neid mitmeid erinevaid. See konkreetne on mineraalsoolaga või ... täpselt enam ei mäleta. Igal juhul jutt oli väga hea :D Karpi alles pole, et järgi vaadata ja peal on ainult venekeelne jutt. Hind oli päris taskukohane. 

Ühe sarja erineva maitse ja toimega hambapastad Eedeni kogu pere tervisepoest. Foto: netist


Valgendav hambapasta musta süsiga. Foto: netist

Hambapasta valgendav, musta süsi ja TeavigoTM-ga, BIOK ECODENTA, 100 ml. Mina ostsin Eedeni Maksimarketist. Oli tookord uus ja seega sooduspakkumises. Hinda ei mäleta. Lahe on pesta hambaid musta pastaga. Kas hambad valgemaks ka läinud on ei oska öelda. Ühesõnaga kardinaalseid muutusi ei toimunud :D Tugevalt valgendav hambapasta aitab tõhusalt ära hoida hambakatu teket ja tagab erilise värskustunde. Novaatorlik koostisaine TeavigoTM hoolitseb hammaste eest igakülgselt: see kaitseb katu tekkimise eest, avaldab õrna antibakteriaalse toimet ning loob kauakestva puhtuse- ja värskustunde.

Now Foods; Xyliwhite Toothpaste Gel, Cinnafresh, 181 g Foto: iherbist.
Selle hambapasta tellisin iherbist. Seal on eraldi Try&Save (enne oli minu mäletamist mööda selle nimi Trials) osakond kus on eriti soodsa hinnaga toodet proovimiseks. Mul maksis see tookord 1 USD Järgmine kord kui sama toodet tellima hakkad on see juba tavahinnaga. Tavahind on hetkel sellel eurodes 3.78 aga nad teevad tihti igasuguseid soodukaid. Igal juhul sai ta tookord ostukorvi susatud. Sellel on mõnus kaneeli maitse. Kes soovib iherbist tellida siis esimese tellimusega saab selle koodiga:  BJD973 5 USD allahindlust. Ka korjab seal loyalty creditit ja rewards creditit nii, et mul on paar pakki ainult saatekulu hinnaga kätte tulnud. Saatekulu eurodes on 3.60 Aga tähele tuleb panna üht. Kuna iherb asub väljaspool EU-d, siis selleks, et paki kättesaamisel ei tuleks maksta makse peab paki toodete hind (ilma postikuluta) jääma alla 22€ (iherbi lehel olev umbkaudne summa eurodes jäta tähelepanuta- meie toll kasutab oma kurssi) Jäta väike varu ka kursimuutuseks, sest toll arvutab paki saabumise päeva kursi järgi. Alla selle hinna mingit tollimaksu vms maksma ei pea. Hea uudis on see, et kõik soodustused arvestatakse maha. Nii, et kui on juba piisavalt Loyalty crediti ja rewards creditit korjanud siis võib sellevõrra rohkem tellida. Et saaksid valida kõige odavama saatmiskulu peab paki kaal jääma alla 1,8 kilo.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar